Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


Το The Room Project σας καλωσορίζει


Deprecated: Η συνάρτηση wp_make_content_images_responsive είναι παρωχημένη από την έκδοση 5.5.0! Χρησιμοποίηστε την wp_filter_content_tags() αντ' αυτού. in /var/www/vhosts/theroomproject.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381
Μια νέα επιχείρηση, από δύο νέους δημιουργούς με τοποθεσία το νησί της Εύβοιας. Ξεκινήσαμε την συναρπαστική  αυτή πορεία στο κόσμο του interior design το 2007 και συνεχίζουμε δυναμικά έως σήμερα δημιουργώντας τη δική μας σειρά στρωμάτων και προϊόντων ύπνου The Room Project. Προσπαθούμε συνεχώς για το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, γι 'αυτό μπορείτε να περιμένετε από εμάς, να δημιουργούμε πάντα καινοτόμες λύσεις ύπνου, να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες κατασκευής και να συνεργαζόμαστε άψογα με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας.
Στόχος μας να προσφέρουμε ποιότητα και αισθητικη ,να κάνουμε τη πολυτέλεια προσιτή, ώστε να αποκτήσουν όλοι το δωμάτιο που ονειρεύονται.


2004
Το ξεκίνημα μας ως επιχείρησή αρχίζει το 2004 όταν και ανοίγουμε κατάστημα επιπλών , όπου και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του έως και σήμερα.
2014
Δημιουργούμε τα δικά μας προϊόντα στο τομέα της επίπλωσης, εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων μαζικής εστίασης.
2019
Το The Room Project γίνετε πραγματικότητα, με πρωταγωνιστή τα προϊόντα ύπνου, έπειτα από αγάπη και συνεχή ενημέρωση για το χώρο του interior design.

2019
100
2014
79
2004
51